Milieuvriendelijk – Atelier Espenaer

Milieuvriendelijk

Atelier Espenaer staat voor een gebalanceerde relatie tussen de mens en zijn natuurlijke omgeving. Milieuvriendelijk ondernemen betekent voor ons het beschermen van het milieu tegen schadelijke productiewijzes en het herstellen van reeds toegebrachte schade. Ook betekent dit het inbedden van economische activiteiten in hun ecologische context, zodat we een hoge levensstandaard kunnen realiseren die houdbaar is op de lange termijn.

Atelier Espenaer gebruikt alleen massief hout dat is verkregen uit duurzame bronnen, met een voorkeur voor salvaged en reclaimed hout. We upcyclen zoveel mogelijk van ons restmateriaal en produceren mede hierdoor betrekkelijk weinig afval.

We volgen geen tijdelijke design trends en ontwerpen meubels die tijdloos zijn en een unieke, persoonlijke karakter hebben, zodat deze lang en vogue blijven en persoonlijk onvervangbaar zullen worden geacht door onze clienten. Onze meubels zijn van zodanig hoge kwaliteit, dat deze van generatie op generatie kunnen worden gebruikt.

Espenaer icon