Over Atelier Espenaer – Atelier Espenaer

Over Atelier Espenaer

Atelier Espenaer is een Amsterdams meubelatelier opgericht en gerund door ambachtelijk meubelmaker Umut Lucas Espenaer.

Wat biedt Atelier Espenaer aan?

1

Meubels en andere werken in opdracht

Atelier Espenaer maakt exclusieve items in opdracht van klanten. Het speelt in op de individuele behoeften van de klant en biedt het beste op het gebied van vakmanschap, design en materialen.

2

Exclusieve vrije werken

Het atelier ontwerpt en vervaardigt daarnaast ook meubels en andere items op eigen initiatief en biedt deze te koop aan. Gecreëerd in volledige creatieve vrijheid, vertegenwoordigen deze werken het hoogtepunt van de artistieke visie en skills van Atelier Espenaer.

3

Cursussen houtbewerking

Atelier Espenaer is er ook voor wie zelf dingen uit hout wil leren maken. De cursussen bieden een uitgebreide inleiding tot het vak, waardoor deelnemers een fundamenteel begrip krijgen van de gebruikte technieken en hulpmiddelen.

4

Werkplekken voor houtbewerking

Het atelier opent tot slot ook zijn deuren voor andere liefhebbers van houtbewerking en biedt werkplekken te huur aan op uurbasis. De werkplekken bieden je de kans om met je eigen handen dingen te creëren in een inspirerende en authentieke omgeving.

De waarden van Atelier Espenaer

Atelier Espenaer laat zich in elk aspect van het werk leiden door een aantal waarden. Van de aankoop van materialen tot het afwerken van meubels, streven wij naar duurzaamheid, uniekheid en ambachtelijk vakmanschap in onze werken. Lees hieronder hoe deze waarden Espenaer’s werk aansturen en onderscheiden.

Ambachtelijk

Ambacht combineert gespecialiseerde kennis, kunde en creativiteit om kwaliteitsproducten met een persoonlijk tintje te leveren. Elk werk van Atelier Espenaer is een uniek meesterwerk dat met zorg is vervaardigd. De verfijnde traditionele houtverbindingen zijn hier het typische voorbeeld van.

Persoonlijk

Ieder van ons is een uniek persoon met eigen voorkeuren en behoeften. Atelier Espenaer heeft zich tot doel gesteld om dit unieke karakter van zijn klanten aan te spreken en een gevoel van persoonlijkheid en exclusiviteit te geven aan de stukken die het maakt.

Duurzaam

Duurzaamheid brengt menselijke en natuurlijke systemen in evenwicht, beschermt het milieu en bevordert ecologisch en economisch welzijn op de lange termijn. Atelier Espenaer maakt alleen gebruik van duurzaam hout en streeft er met zijn tijdloze ontwerpen en kwalitatief hoogwaardig werk naar meubels te maken die generaties lang mee kunnen gaan.

Atelier Espenaer
Dr. Jan van Breemenstraat 1A
1056 AB Amsterdam

www.espenaer.com
info@espenaer.com

BTW-nummer
NL001602589B90

KvK-nummer
64972089