Wachtlijst voor cursussen – Atelier Espenaer

Wachtlijst voor cursussen

Is de cursus die jij wil doen al vol? In dat geval kan je je middels dit formulier inschrijven voor de wachtlijst van de betreffende cursus.

Wachtlijsten zijn alleen beschikbaar voor cursussen die zeer binnenkort beginnen. Als er een plek vrijkomt, dan wordt deze in eerste instantie aangeboden aan de persoon bovenaan de wachtlijst. Als die persoon afziet of niet tijdig reageert, wordt de plek aangeboden aan de volgende op de wachtlijst.

Let op: er zijn geen wachtlijsten voor cursussen die later in het jaar beginnen, ook al zijn ook deze cursussen al vol. Als er een plek vrijkomt in zo’n cursus, dan komt deze gewoon beschikbaar op de website en kan geboekt worden op de gebruikelijke wijze. Het is ook niet mogelijk om een plek te reserveren per email.

Heb je een vraag over de cursus waar je in geïnteresseerd bent? Of wil je juist vragen naar een cursus die (nog) niet staat gepland? Dan kan je ook een e-mail sturen naar info@espenaer.com.

Subscribing to a waitlist

For which courses would you like to be on the waitlist?

Please select the courses for which you wish to be on the waitlist:

Course Eén in Dutch

Course Eén in English

Course Twee (in English)

Your details

Please fill in your name and e-mail address.

Atelier Espenaer respects your privacy and we will never sell, rent, lease or give away any information to any third party. All information provided by you is treated in accordance with the European Union General Data Protection Regulation (GDPR). Please read the Privacy Policy section in our Terms for more information about our policies concerning your personal information.
Espenaer icon