Omboeking naar andere cursusdatum – Atelier Espenaer

Omboeking naar andere cursusdatum

Het is mogelijk om overgeplaatst te worden naar een cursus op een andere datum uiterlijk tot 10 dagen voor aanvang van de cursus waarvoor je al geregistreerd staat. Hoe dit werkt is afhankelijk van de volgende situaties:

 1. Plek aangekondigd in nieuwsbrief
  Voor cursussen of plekken die per nieuwsbrief zijn aangekondigd geldt dat deze pas 12 uur na de in de nieuwsbrief genoemde publicatietijd beschikbaar komen voor overplaatsing. Verzoeken voor overplaatsing die hiervoor zijn ontvangen worden niet in behandeling genomen.

  Wil je niet wachten uit vrees dat de plek(ken) mogelijk uitverkocht raken in die tijd, dan kan je de gewenste plek ook zelf direct boeken volgens de reguliere aanmeldingsprocedure (d.w.z. alsof je een nieuwe klant bent) en vervolgens je oude boeking annuleren. Wel gelden dan de annuleringsvoorwaarden zoals bescheven op deze pagina.

  Dit beleid is er om iedereen die de nieuwsbrief ontvangt een gelijke kans te bieden voor nieuwe of vrijgekomen plekken.

 2. Plekken die reeds beschikbaar zijn in cursusplanning
  Voor plekken die gewoon als beschikbaar staan in de cursusplanning en waarvoor de bovenbeschreven situatie niet geldt, kan je simpelweg een email sturen met je verzoek en boekingsgegevens naar info@espenaer.

 3. Geen (geschikte) beschikbare plekken?
  Zijn er geen beschikbare plekken in de cursusplanning of komen de beschikbare plekken jou niet uit, dan rest er in dat geval niets anders dan je boeking in zijn geheel te annuleren. Wanneer er nieuwe cursussen worden toegevoegd aan de planning, kan je opnieuw een plek boeken. Het is helaas niet mogelijk om een plek te reserveren in een toekomstige cursus die nog niet is ingepland. Meer over annuleringen lees je op deze pagina.

Het is niet mogelijk om omgeboekt te worden binnen 9 dagen voor aanvang van de cursus waar je reeds geregistreerd voor staat. Wel kan je overwegen je boeking te annuleren. Voor meer info over annuleren kan je op deze pagina terecht.

Espenaer icon