Cursus houtbewerking in Amsterdam – Atelier Espenaer

Cursus houtbewerking in Amsterdam

Nederlands & Engels

Ambachtelijk houtbewerken

Espenaer biedt twee cursussen in ambachtelijke houtbewerking aan. De cursussen vormen tezamen een inleidend leertraject en zijn volledig gericht op traditionele vaardigheden, technieken en handgereedschappen.

Persoonlijke begeleiding

De nadruk ligt op individuele begeleiding en persoonlijk contact met (en tussen) cursisten. Cursussen zijn kleinschalig met een maximum van 4 deelnemers.

Sfeervol houtatelier

De cursussen vinden plaats in een sfeervol atelier dat volledig is gewijd aan ambachtelijke houtbewerking, gelegen op een makkelijk te bereiken, populaire locatie in Amsterdam-West.

Cursus Package Deal

€430 €395 voor twee cursussen

Wil je een volledige introductie in ambachtelijke houtbewerking? Boek dan de twee cursussen samen en betaal slechts €395 in plaats van €430!

Voeg beide cursussen toe aan je winkelwagen en de korting wordt automatisch toegepast.

Een cursus cadeau doen

Wil je een cursus cadeau doen aan iemand? Dat kan makkelijk met een cadeau voucher! Hiermee kan de begunstigde zichzelf inschrijven voor een cursus die hem/haar het best uitkomt.

Klik voor meer info

Cursussen en workshops op maat

Zou je een cursus of workshop willen doen met alleen een groep vrienden of collega’s? Of ben je juist geïnteresseerd in een speciale cursus of workshop voor één of twee personen?

Wij organiseren met plezier cursussen of workshops afgestemd op jouw wensen en beschikbaarheid. Neem gerust contact op via info@espenaer.com om de mogelijkheden te verkennen.

Espenaer icon